ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Γλέντι στα επείγοντα; Στην Υγειά μας ρε παιδιά...



Στον "Άνεμο Αντίστασης" το βρήκα και είπα να...ξεκινήσουμε με...ζεϊμπεκιές ετούτο το Σαββατιάτικο πρωϊνό μας... Γράφει λοιπόν το anemosantistasis.blogspot.com...

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου», σύμφωνα με αυτό, μέσα στον χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο  μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες έως και σήμερα παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια», άρα είχε πρόσβαση σε αυτές οποιοσδήποτε χρήστης του μέσου. 




Το γλέντι που τα είχε όλα: μπόλικο αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι και ζεϊμπέκικα σε γραφεία και στον χώρο των εξεταστηρίων ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων!

Όλα τα συστημικά ΜΜΕ έχουν πάθει ένα ΣΟΚ με το θέμα. Συγκλονισμένοι και πολλοί συμπολίτες μας στα social media δηλώνουν αποτροπιασμένοι από το θέαμα γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό να γλεντά παραμονή Πρωτοχρονιάς.....

Μα τι μιζέρια, μα τι υποκρισία;;;;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς γιατροί και νοσηλευτές δεν είναι σπίτια τους και κάνουν εφημερία για να υποδεχθούν όποιο έκτακτο περιστατικό υγείας προέκυπτε. Εκείνη την ώρα του γλεντιού βλέπουμε στα επείγοντα ότι δεν υπάρχει ασθενής, και θα μπορούσαν να πάνε σπίτια τους και να περιμένουν κάποιο τηλέφωνο αν προέκυπτε κάτι έκτακτο πράγμα που αν έκαναν πάλι θα ήταν κατακριτέο.

Έμειναν λοιπόν στο νοσοκομείο, δεν είχαν δουλειά και είπαν να υποδεχθούν το 2018 με ένα γλεντάκι. Αλήθεια βρε Ελληναρά εσύ ποτέ στον χώρο εργασίας σου δεν το έχεις ρίξει έξω;;; Μουσικόλα, φαγητάκι στην δουλειά δεν έχει τύχει να υπάρξει;; Όλοι έχουμε κάνει γλεντάκια στους χώρους εργασίας μας. Πόσο υποκριτής μπορεί να είσαι και να μην ανέχεσαι από έναν γιατρό να κάνει αυτό που και εσύ έχεις κάνει;;

Το μόνο επιλήψιμο είναι το τσιγάρο στον χώρο, όχι το φαγητό ή το αλκοόλ, και είναι επιλήψιμο γιατί μιλάμε για λειτουργούς στον χώρο της υγείας. Φαγητό και αλκοόλ επιτρέπεται σε γιατρούς και νοσηλευτές, δεν είναι παππάδες άλλωστε.

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_832.html#_140421_image_0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)