ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΔΩ)... ΚΙΒΩΤΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα...


Ξημερώματα Πρωτοχρονιάς και το θέαμα της ουράς νέων ανθρώπων έξω από μπαράκια στο κέντρο του Ηρακλείου, περιμένοντας να ανοίξουν για να μπουν μέσα και να διασκεδάσουν, πραγματικά είναι εντυπωσιακό. 



Δε λέω ότι είναι αρνητικό. Κάθε εποχή, άλλωστε, έχει τους δικούς της νέους. Αλλιώς διασκέδαζαν οι νέοι των προηγούμενων δεκαετιών. Θα ξεχάσουμε, για παράδειγμα, τις περίφημες ντισκοτέκ της δεκαετίας του ’80; Τότε που μπαίναμε μέσα και δε σταματούσαμε να χορεύουμε; Κάθε εποχή έχει και τα δικά της στέκια για τους νέους. Αλλά αυτό που πρέπει να πούμε στη νεολαία σήμερα δεν είναι άλλο από το να προσέχουν.

Οι εποχές γίνονται ολοένα και πιο πονηρές. Ολοένα και πιο επικίνδυνες. Να προσέχουν. Τόσο ως προς τα ποτά, όσο και ως προς τους ξένους που μπορούν να προσεγγίσουν τα παιδιά αυτά. Να προσέχουν τι πίνουν, πόσο πίνουν, πού πηγαίνουν και γενικά να είναι υποψιασμένα με τα πάντα.

Και, τέλος πάντων, διασκέδαση δεν είναι ντε και καλά η κατανάλωση αλκοόλ. Μπορείς να διασκεδάσεις και με ένα αναψυκτικό. Μπορείς να πας με την παρέα σου σε μια καφετέρια και να καθίσεις εκεί και να περάσεις φίνα. Προσοχή, παιδιά. Έχετε πάντα το νου σας, όπου και αν πηγαίνετε και ό,τι και αν κάνετε. Δε ζούμε και τις πιο αθώες εποχές...
Χ.Π. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"To Blog του Ναυαγού" προτείνει...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΒΩΤΟΣ 2008-2010 (ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΣΤΑΘΜΟΣ)